Woning D. - Roeselare

Méér dan zomaar een schilder: ontdek hier enkele decoratieve technieken

Bij Schilderwerken Neyrinck blijven we onszelf verdiepen in de nieuwste decoratieve technieken en trends. Deze knowhow, gekoppeld aan onze ruime ervaring in de sector, zorgt ervoor dat we een brede waaier aan mogelijkheden kunnen aanbieden als schilder in Roeselare. We geven jullie dan ook graag een kleine introductie. 

Mortex, muurschilderingen, kaleien én meer decoratieve technieken

Benieuwd naar onze unieke technieken bij schilderwerken in Roeselare (en omgeving)? Ontdek hier een greep uit onze ondersteunende diensten en decoratieve technieken:

  • Gericht kleuradvies. Wil je graag een unieke accentmuur? Een ruimte wat groter laten ogen of mik je net op ultieme gezelligheid? Wij staan je graag bij met het nodige kleuradvies.
  • Mortex op maat. Een tafel in mortex of een andere eyecatcher in je interieur? Wij maken dit pronkstuk helemaal op maat voor jou en zorgen dat het harmonieus in je interieur past.
  • Unieke muurschildering. Met een handgeschilderde mural beschik je écht over een unieke muur. Leuk in kinderkamers, maar ook mogelijk in tal van andere ruimtes.
  • Opfrissing. Met onze schilderwerken herstellen we authentieke items in hun originele grandeur. Zo mochten we bijvoorbeeld al de Sint-Michielstoren in Roeselare onder handen nemen.
  • Gevel kaleien. Je gevel ziet er niet alleen prachtig uit, maar is door het kaleien ook perfect weerbestendig. Niet overbodig in de wispelturige Belgische weersomstandigheden. 
  • Kalkverf schilderen. Ben je op zoek naar pure authenticiteit? Dan is kalkverf – met gebruik van pure pigmenten – ongetwijfeld iets voor jou.
  • Aqua Sensa. Een prachtig naadloos en minimalistisch resultaat, dankzij deze steenimitatie op basis van cement. Lees er hier meer over.

De lijst met decoratieve technieken is quasi eindeloos. Aarzel dus niet om jouw droomproject met ons te delen en we zorgen samen voor een eindresultaat dat perfect bij je past. Contacteer hier Schilderwerken Neyrinck.