Prachtige steenimitaties in de keuken of badkamer dankzij Aqua Sensa

Duurzaam, watervast, onderhoudsvriendelijk en vooral… magnifiek! De steenimitaties met Aqua Sensa zorgen voor spraakmakende resultaten. Straks ook in jouw interieur? Het kan, als je ons team inschakelt voor jouw schilderwerken in regio Roeselare.

Wat is Aqua Sensa precies?

Aqua Sensa is een uiterst kwalitatieve steenimitatie van Boss Paints. Het product is gemaakt op basis van cement en kan zowel voor je muren als vloeren gebruikt worden. Het is dan ook op verschillende ondergronden toepasbaar.

Dankzij de beschermende vernislaag oogt het resultaat niet alleen prachtig, maar is het ook bestand tegen krassen of water. In keukens of badkamers is Aqua Sensa bijvoorbeeld een perfecte toepassing. Zo kan je kiezen voor een volledig naadloze inloopdouche die harmonieus overgaat in je tegelloze badkamervloer. Het geheel ziet er hypermodern uit. 

Geloofwaardige imitatie van natuursteen

Wie een muur of vloer in Aqua Sensa ziet, denkt meteen dat hij met natuursteen te maken heeft. Het resultaat ziet er dermate geloofwaardig uit, maar is dus wel erg onderhoudsvriendelijk. Bovendien zijn er verschillende kleuren beschikbaar en kunnen we dus samen op zoek gaan naar de variant die het best aansluit bij jouw volledige interieur. Wie een beroep doet op Schilderwerken Neyrinck als schilder in Roeselare (of omgeving) kan uiteraard ook rekenen op alle troeven die Aqua Sensa te bieden heeft. 

Interesse in Aqua Sensa of een van onze andere decoratieve technieken?
Aarzel niet om contact op te nemen met Schilderwerken Neyrinck.